"Mindenki azt hiszi, hogy a földi élet célja az, hogy teljesítsünk valami tervet. Senki sem kérdezi, hogy ez a terv az övé-e, vagy valaki más alkotta. Gyűjtik a tapasztalatokat, az emlékeket, a dolgokat, mások ötleteit, és többet gyűjtenek, mint amennyit elbírnak. És közben megfeledkeznek az álmukról."
/Paulo Coelho/

2014. május 10., szombat

Gizi az új lakó

Ma délelőtt ismét új lakó érkezett Turulvölgyi Gizella személyében. Eredetileg egy lógófülű búr keveréket vártunk, de egy jó ismerős (akitől a bakot hozzuk majd) jobbnak látta inkább őt elhozni, hiszen fajtára és természetre is sokkal kedvezőbbnek találta. Ő hozta ugyanis el hozzánk a kicsit, így nem kell kocsiztatnunk, meg fuvart keresgélnünk. ( Említettem már hogy ideje lesz beszerezni egy kocsit? :D)



Íme:

A fotó színe most elég nyomi lett, mert sikeresen valami hideg tónusra állítottam véletlenül, de eredetileg Rozi fej és fejszín, szánentáli testtel. Akkora mint egy fél macska, pedig idősebb megboldogult Döminknél, viszont amilyen kicsi, annyira életrevaló egyéniség. Szerintünk vele nem lesz probléma, legelőn volt már jó ideje, és már az anyukától is külön lakott. Döméről azért ez nem volt elmondható sajnos és erről minket nem tájékoztattak akkor sajnos.




Így játszottak szinte egész délután, amikor elengedtük őket. Sajnos amíg nincs körbekerítés, addig felügyelet mellett, mert mindenhol veteményes és ínycsiklandó eper, na meg több friss zöldség hajtás várná őket. Így is lelegelt Rozi már egy részt természetesen, mert mért ne.


Ez pediglen Rozália híres neves külön bukfenc száma. 


Halkan megsúgom ma a malacok kiásták magukat a karámból és a szomszédban találtunk rájuk, amint békésen horpasztottak a karám kerítése mellett...... Nagyon lassan becserkészve és egy zöldségesládát rájuk rakva sikerült őket Attilának befognia ( ez külön bravúr volt komolyan), de azért mindenkinek megállt egy pillanatra a szíve, ugyanis a szomszéd telek elhagyott...kerítés meg gyakorlatilag nincs. Ez után ismét őrült lyukfelderítés és foltozás következett. Ha megszoknák az ólat nem lenne gond, de egyenlőre még haza akarnak jutni...reméljük rájönnek hamar, hogy milyen tök jó helyük van:) Gondoltam, hogy ehhez rajzolok egy vicces malacos illusztrációt ( mert amúgy grafikusként illene ilyenekkel dobálózni) de túl fáradt vagyok azt hiszem hozzá. Ígérem lesz ilyen is majd. 

Holnap folytatódik a baromfiudvar építés, a fiúk már ráálltak az ügyre, erről holnap sok sok kép lesz. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése