"Mindenki azt hiszi, hogy a földi élet célja az, hogy teljesítsünk valami tervet. Senki sem kérdezi, hogy ez a terv az övé-e, vagy valaki más alkotta. Gyűjtik a tapasztalatokat, az emlékeket, a dolgokat, mások ötleteit, és többet gyűjtenek, mint amennyit elbírnak. És közben megfeledkeznek az álmukról."
/Paulo Coelho/

2015. január 19., hétfő

Turulvölgyi logó és egyéb nyalánkságok ( avagy felköltöztünk a Facebbokra is, mert illik haladni a korral) :)

Néhányan ajánlották nekünk, hogy csinálhatnánk egy oldalt. Úgy gondoltuk, hogy ez nem rossz ötlet, főleg, hogy rengeteg olyan fotó készült azóta is, amióta utoljára írtam. Ide meg állandóan képes beszámolókat írni nem mindig praktikus, főleg azért sem, mert mostanság a blogger bejegyzésszerkesztője nagyon nehezen hajlandó oda rakni a képet, ahová én szeretném.....aminek nem nagyon örülök, főleg, hogy néha jó sok képet szeretnék feltenni, aztán megy a harc köztem és a blog között :)


A lényeg, hogy megcsináltuk az oldalt, oda fogjuk folyamatosan feltenni inkább a képes beszámolókat, képeket, miegymást. Itt pedig továbbra is írjuk a mi kis történetünket, ezeket ott is megosztjuk azért.

Az oldalunk tehát ITT található.

Átszerkesztésre került a múltkor bemutatott logó is, mert mégsem éreztük igazán olyan közel magunkhoz, valami élettel telibbet szerettünk volna. Habár még vannak apró hibái, amik nem észrevehetőek, de ezeket majd idővel javítom úgyis, valószínű ezek a hibák inkább csak az én grafikusi szememet zavarják elsősorban.

Az új logó :)
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése