"Mindenki azt hiszi, hogy a földi élet célja az, hogy teljesítsünk valami tervet. Senki sem kérdezi, hogy ez a terv az övé-e, vagy valaki más alkotta. Gyűjtik a tapasztalatokat, az emlékeket, a dolgokat, mások ötleteit, és többet gyűjtenek, mint amennyit elbírnak. És közben megfeledkeznek az álmukról."
/Paulo Coelho/

2014. július 16., szerda

A gazdasági élet egyik alapja.....legyen egy darálód.

Már jó ideje be akartunk szerezni egy darálót, ugyanis azt tudni kell, hogy aki állatokat akar tartani daráló nélkül sehova se. A fiatal állatok jó részének ugyanis csak a darált takarmány megfelelő, azonban a dara nem olcsó, így nézelődtünk mi jó ideig aráló után, persze csak a kézit szerettük volna megfizetni, ami olyan 5000ft körül van, ha az ember jól fogja ki. Hát mi most jól kifogtuk, kifogástalan igazi régi vas darálóhoz jutottunk, tehát most boldogság van és hurrá. :3


A másik hurrá az, hogy nagybátyámtól kaptam egy régi igazi alu önetetős csirkeetetőt, amit elég csak újratölteni és a baromfiak önadagolósan ehetnek, úgy hogy a malacok sem zabálják fel, na meg a baromfiak sem verik azt ki. - apró bejegyzés, de most ezek létszükségek voltak, és örülök hogy megvan :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése