"Mindenki azt hiszi, hogy a földi élet célja az, hogy teljesítsünk valami tervet. Senki sem kérdezi, hogy ez a terv az övé-e, vagy valaki más alkotta. Gyűjtik a tapasztalatokat, az emlékeket, a dolgokat, mások ötleteit, és többet gyűjtenek, mint amennyit elbírnak. És közben megfeledkeznek az álmukról."
/Paulo Coelho/

2014. június 22., vasárnap

Jelentem minden jól alakul.

Nem, nem szűntünk meg létezni, csupán most kicsit a nyár miatt több felé vagyunk. Azért közben Turulvölgye sem tétlenkedett. Immár 10 gyöngyi, újabb pár csibe és két lány nyuszi is gazdagítja azóta tagjainkat :) Képeket később fogok tenni be róluk, hiszen bevallom most vagy már egy hónapja lassan nem jártunk Zsuzsáék felé, de hát ilyen ez a nyár, kell időt tölteni mással is.


Egyébként valószínű újabb postolási kényszer lesz úrrá rajtam egy hét múlva durván, hiszen hó végén kelnek a Cayuga kacsák ( remélem ki is kelnek) , aztán velük együtt utazunk fel Turulvölgyébe, hogy nekilássunk a kacsaúsztató ( malac strand,kecske és egyéb állatfajta pihenő) kiépítéséhez, na meg még pár ól elkészítéséhez, hiszen komolyan megsokasodtunk.



Van még ennél jobb hír is, annyira jól alakulnak a dolgok, hogy talán már idén én is odaköltözhetek Turulvölgyébe, így nem kell hetente látnom a kis gazdaságot, hanem napi szinten is jelenthetek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése